Verksted Mo.z.art

I januar 2023 satte Galleri Mo.z.art endelig i gang med noe de hadde gledet seg til lenge, nemlig Verksted Mo.z.art.
Våre verksteds-kvelder skjer i galleriet. Dette er tenkt som kreative kunstkvelder/kurs der kunstner Anne Mo.z.art forklarer og instruerer. Så langt har vi holdt oss til tegning (kull og blyant) og maling (akryl), innenfor temaene akt og stilleben. Vårt kursprogram vil utvides etterhvert.
På disse kveldene står god stemning sentralt. Vi samler en liten gruppe påmeldte deltakere som alle har lyst å utforske sine kreative sider og ha en kveld i koselig lag.
Alt av utstyr får du låne. Det hele er helt uformelt, og ingen forkunnskaper er nødvendig. Her skal vi bare kose oss og utfolde oss litt med blyant/pensel. Alle er hjertelig velkommen.
Vi setter det opp som en pakkeløsning der man betaler for en kveld med instruktør, materiale, evt modell og noe godt i glasset.
Grunnpris for en kveld med stilleben er 475 kr pr. pers.
På våre akt-kvelder har vi sett oss nødt til å øke prisen noe, siden vil ønsker at vår ypperlige akt-modell skal få skikkelig betaling.
Akt-kurset koster nå 590 kr.
Ønskes flere forfriskninger kan kurspakken oppgraderes ved oppmøte. Betaling skjer på stedet.

Påmeldingsskjema

Pris fra 475,- per person for stilleben, og 590,- per person for akt. Prisen inkluderer materiale, veiledning, og ett glass drikke.
Akt er litt dyrere enn stilleben så modellen kan få skikkelig betalt.
Ønskes flere forfriskninger kan kurspakken oppgraderes ved oppmøte. Betaling skjer på stedet.

    PS – Reservasjonene behandles manuelt, så det kan gå litt tid før bekreftelses-e-post sendes fra oss.