Frode Dæmring:

«Med lukkede øyne»

«Med lukkede øyne – det å tilstrebe å ikke stadig la seg påvirke av det som til enhver tid er det tidsriktige, men å lukke øynene og fortsette i sin egen retning. Klassisk figurativ maling er en ensom og tidkrevende vei, men jeg vet at gullet jeg leter etter, er et sted langt inne i hulen jeg vandrer i.»

-Frode Dæmring

Frode Dæmring er en klassisk figurativ maler fra Bergen. Han utfører sine malerier i oljemaling på lerret og var elev hos Odd Nerdrum vinteren 2021. Ut over dette har han erfaring fra Tegning-form-farge og Visuell kommunikasjon på Garnes VGS. Etter mange år med tegning og fotografering som hobby, startet han med oljemaling 2015.
Han har tidligere drevet sin egen platebutikk, og i dag jobber har som politimann i Bergen. For noen er han muligens et kjent ansikt gjennom tv serien “Blålys” på TV2.
Dæmring har alltid vært fascinert av kunsthistoriens store malermestere. 
Mange av dem er fortsatt en stor inspirasjonskilde, og det samme er Odd Nerdrum.
Dæmring sier selv at han har som overordnet mål å male sitt eget mesterverk.
I denne utstillingen presenterer Galleri Mo.z.art et knippe av bildene han har produsert i sin søken etter dette mesterverket. Han er en allsidig kunster og viser enestående evner innen formidling av både landskaps- og portrett-kunst. 
Vi i Galleri Mo.z.art er virkelig stolte over å kunne få presentere dette for publikum.
Alle bildene vi stiller ut er originaler, og alle er for salg. Galleri Mo.z.art formidler salg, så ta kontakt ved interesse HER.
Utstillingsåpning er fredag 13. august 2021 kl.18-20.