Grete Ågotnes:

“Et øyeblikk” – soloutstilling hos Galleri Mo.z.art, 4.-19 juni.

 

Det er med stor glede vi nå kan presentere en ny utstiller i galleriet.

Utstillingen “Et øyeblikk” inneholder nydelige og stemningsfulle malerier av kunstneren Grete Ågotnes. Gretes arbeider på denne utstillingen er i hovedsak utført i akryl på lerret, og kunstneren har en modig tilnærming til lerretet. Hun bruker forskjellige teknikker for å oppnå struktur og dybde i flaten, noe som understreker og forsterker det maleriske uttrykket i hennes bilder.

 

Motivmessig handler mange av bildene om naturen. Kanskje mer presist, om øyeblikkene i naturen. Stikkord som bølgeskvulp, måkeskrik, naust, kystlandskap og horisontlinje – sier bare litt om hva denne utstillingen vil formidle. Her handler det om å vektlegge verdien av øyeblikket. Alt kan fortelle sin historie, og verdien i å suge til seg alt øyeblikket kan formidle, står sentralt.

 

Kunstneren jobber i flere lag, og blander forskjellige strukturer og underlag. Også her blir begrepet “øyeblikket” sentralt. For hvis man stopper opp og gir bildet nettopp dette ekstra – øyeblikket – kommer nye lag til syne. Det ligger mer i flaten enn det som umiddelbart treffer øyet.

 

Kunstneren har et ønske om at man i blant skal ta seg tid til å stoppe opp et øyeblikk – finne tid til å ta inn over seg de små og hverdagslige fantastiske ting, både i menneske og natur.

 

Det er nettopp et slikt øyeblikk vi i Galleri Mo.z.art i samarbeid med kunstneren håper å skape for dere som velger å besøke denne utstillingen.

 

Åpningsdagen blir fredag 4 juni. Da holder vi åpent fra kl 15 til kl 20.

 

Noe storstilt åpningsarrangement er det dessverre ikke rom for med dagens korona-situasjon, men hjertelig velkommen er dere uansett. Vi passer på at kun et begrenset antall mennesker oppholder seg i lokalet samtidig. Lokalene er romslige, og vi oppfordrer alle til å holde anbefalt avstand til hverandre. Håndsprit står tilgjengelig.

 

Åpningstid:
Tirsdag 11-15
Torsdag 12-18
Fredag 11-16 (obs! avvikende åpningstid på åpningsdagen)
Lørdag 11-15

 

Dette er en salgsutstilling. Alle salg formidles av Galleri Mo.z.art. Ta gjerne kontakt ved interesse, eller andre henvendelser HER.

 

Velkommen!