I år er tanken på en ny vår kanskje mer forlokkende enn noen sinne. Dette gjenspeiles i Tove Bergem og Anne Mo.z.art sine nyeste verk, som vi har kombinert i denne utstillingen. Nå er vi klar for å la farger og lys spille hovedrollen. Snart slipper vinteren taket, og vi er alle klar for – En ny vår.

Tove Bergem er vår første gjesteutstiller i Galleri Mo.z.art. Bergem arbeider med teknikken soft pastell, og hadde sin første utstilling i 2016. Etter den tid har hun hatt en rekke separatutstillinger. Hun arbeider ut i fra sitt atelier i Bredsgården på Bryggen. I tillegg underviser hun både barn og voksne på sine kritteverksteder.

De verkene hun nå stiller ut hos Galleri Mo.z.art er preget av en lett og vårlig koloritt. Motivene lar også tankene vandre mot en lysere årstid. En etterlengtet vitamin-innsprøytning eller en mørk og kald årstid.

Anne Mo.z.art (Anne Moldestad Zachariassen) stiller ut et knippe av sine nyeste motiver i denne utstillingen. Hos henne er det overgangen fra vinter til vår som skildres. I motivene er både natur og fjell, i tillegg til det mer urbane, gjengitt. Fargebruken står sentralt og og koloritten er lysende og til tider intens. Som vanlig i Anne Mo.z.art sin kunst er strøkene røffe, og både motiv og malemåte har noe umiddelbart over seg. Verkene er malt i akryl på lerret.

En ny vår – Dette er en salgsutstilling og Galleri Mo.z.art formidler salg for Tove Bergem. Ta kontakt med galleriet ved interesse eller andre henvendelser. Alle de utstilte verk, av begge kunstnerne, er for salg.

COVID-restriksjoner: det vil være begrenset innslipp til utstillingen med maksimalt 10 personer om gangen. Vi ber alle vise hensyn. Galleri Mo.z.art har romslige lokaler, så det er ikke vanskelig å holde korrekt avstand. Vi oppfordrer gjester til å bruke hele åpningstiden. Det blir ingen servering.

Utstillingen vil stå fra 26/2 – 20/3.

Åpningshelgen holder vi åpent fredag (kl. 15-20) og lørdag (kl. 11-15)

Plakat - liggende